Maak kennis met het team van Paardrijden met plezier!

Marion

Marion is in 1976 begonnen met de opleiding dierverzorging in Barneveld. Hier leerde ze ook rijden, aangespannen rijden en lesgeven. Vanaf haar 20ste heeft ze al IJslanders en daardoor veel ervaring op gedaan. Ze kan veel vertellen over de tölt, de telgang, het karakter en temperament van de IJslander en hoe je dit ras het beste kunt rijden.

Tijdens haar lessen aan kinderen en volwassenen staat het plezier van paard en ruiter voorop. Er wordt gewerkt aan een basis van vertrouwen, iedereen mag zijn grenzen aangeven en er is altijd ruimte om meer te leren.

Jessie

Jessie heeft twee eigen paarden en is bezig met de opleiding instructeur. Ze werkt vier dagen in de week bij ons en mag onder begeleiding lesgeven. Ze traint paarden en helpt met de leasepaarden.

Meike

Meike begeleidt bij ons de buitenritten. Ze kent de paarden goed en gaat altijd met een stabiel paard voorop. Meike is rustig, helpt altijd met paarden pakken en opzadelen en zorgt voor een onvergetelijke rit! Soms valt ze ook in bij de lessen.

Kirsten

Kirsten werkt voornamelijk achter de schermen, ze doet de verzorging van de paarden, de administratie en het algehele onderhoud. Ze is van begin af aan aanwezig in het bedrijf en geeft nu soms nog wat lessen.